RENOWER UUDENMAAN UUDISTAJA

Ajankohtaista

Yhteistyö verkkosivujen kehittämiseksi

Yrityksemme pyrkii jatkuvasti kehittämään asiakastyytyväisyyttä ja verkkosivujen käytettävyyttä sekä digitaalista markkinointia. Olemme aloittaneet yhteistyön Markkinointitoimisto Kublan (https://kubla.fi/hakukoneoptimointi/) kanssa asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Renowerille hyvä luottoluokitus

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. Renower Oy (y-tunnus: 23514573) on yksi niistä.

D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten riskiluokituksen.

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.

Kauppalehden menestyjäyritys

Renower Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut
sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2017 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2016/06–2017/05.

 

Kauppalehti Menestyjät- sertifikaatti

Renower eniten kasvaneiden yritysten listauksessa

Renower Oy sijoittui Uudenmaan alueella 4348 yrityksen listauksessa sijalle 244 liikevaihdon kasvun ollessa 87,7 %.

"Kauppalehteen kuuluva tilinpäätösinformaatioon erikoistunut analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Luokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään 6 eri osa-alueen mukaan, Balance Consultingin Menestyjäluokituksen mukaisesti.

Menestyjäluokituspisteet lasketaan usean eri tunnusluvun pohjalta. Luokituksessa käytetyt tunnusluvut on pyritty valitsemaan mahdollisimman toimialariippumattomasti. Lisätietoja Menestyjäluokituksesta Balance Consultingin sivuilta »

Menestyjien liikevaihdon alaraja on 0,5 miljoonaa euroa. Eniten kasvaneet yritykset laitetaan paremmuusjärjestykseen liikevaihdon kasvun perusteella. Lista perustuu Kaupparekisteristä saatuihin 03/2016 - 09/2017 tilinpäätöstietoihin."

Lähde: Kauppalehti.fi

Massalattia kylpyhuoneeseen

TREMCO NM 100 Epoksilattia

Tremco NM 100 on epoksipohjainen, kaksikomponenttinen, liuotinainevapaa ja läpivärjätty itse tasaava massalattiapinnoite. Se sopii erityisesti kovan kulutuksen kohteisiin, joilta odotetaan erinomaisen kulutuskestävyyden lisäksi vedeneristävyyttä, hygieenisyyttä, sekä helppoa siivottavuutta ja kemikaalien kestävyyttä. Epoksilattiat tuovat merkittävää kustannussäästöä kiinteistön elinkaaren aikana mm. Hekan (Helsingin Kaupungin Asunnot Oy) kohteissa.

sika- Comfortfloor lattiaratkaisut

Sika- Comfortfloor tuoteperheen käyttökohteita ovat kaikki liikerakennukset ja julkiset tilat, joissa edellytetään yksilöllisen suunnittelun lisäksi mukavuutta, huollettavuutta sekä askeläänten vaimentamista että äänen vaakasuuntaisen kantautumisen vähentämistä.

Suorituskykyyn liittyvät edut:

  • Alhaiset VOC- päästöt (Agbb)
  • Absorboi melua
  • Hyvä askeläänten eristävyys
  • Hyvä mukavuus
  • Hyvä kulutuksen kestävyys
  • Hyvä iskunkestävyys
  • Halkeamia tasoittava
  • Koristeellinen

Pyydä tarjous kylpyhuoneen massalattiasta!